Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal'dan futbolculara talimat: Koş-savaş-kazan!

Düzenleyen:
Ersun Yanal'dan futbolculara talimat: Koş-savaş-kazan!

SPOR Haberleri

‘Sürekli kazanan bir takım olmalıyız” diye konuşan Trabzonspor’un tecrübeli hocası, “Bunun yolu da sahada iyi mücadele etmekten geçiyor” ifadelerini kullandı

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etmesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda da Çorum Belediyespor’u yenerek gruplara kalan Trabzonspor, Karadeniz derbisinde misafir edeceği Ç.Rizespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularına ‘kazanma alışkanlığı’ vurgusunda bulunurken, “Seri galibiyetler takımın öz güvenini geri getirecektir. Bu yüzden kupadaki Çorum galibiyetini bile küçümseyemeyiz. Önemli olan sürekli kazanmayı alışkanlık haline getirmek ve o psikolojiyle maçlara hazırlanmak” dedi. 

Ç.Rizespor ile oynanacakları maçın kolay geçmeyeceğini ifade eden Ersun Yanal, “Ev sahibi olarak saha avantajımızı iyi kullanmalıyız. 90 dakika boyunca savaşan, koşan, mücadele eden bir takım olursak galibiyetler de zaten üst üste gelecektir. İyi bir takım olma yolunda her gün daha iyiye gideceğiz” ifadelerini kullandı. Kupa maçında rotasyona giden Yanal, Ç.Rizespor mücadelesinde Galatasaray karşısında başarılı bir performans ortaya koyan kadroyu sahaya sürecek. Savunma kurgusunu bozmayı düşünmeyen Yanal, forvette de formu gittikçe yükselen N’Doye’ye forma verecek. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...