'Yeni nesil 15 Temmuz şehitlerine layık yetişsin, hurda nesil olmasın'

Düzenleyen:
'Yeni nesil 15 Temmuz şehitlerine  layık yetişsin, hurda nesil olmasın'

YAŞAM Haberleri

Türk milletinin 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi karşısındaki şanlı direnişi ‘’Okçular Tepesi 15 Temmuz Kahramanlarının Hikayeleriyle’’ adıyla kitaplaştı.

Eserin lansmanı için Okçular Vakfı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Okçular Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Ali Yıldız, vakfın Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okçular Tepesi yazarlarından, 15 Temmuz gazisi Çiğdem Tavluk ve Gülcan Tezcan katıldı. Toplantıda konuşma yapan Erdoğan, “Okçular Tepesi eserini yaklaşık 1 ay önce okumaya başladım. Eser sayesinde darbe girişimi gecesi hissettiğim o duyguları tekrar yaşadım. Okçular Tepesi hikayesi her birimiz için hayat boyu ders olacak nitelikte tarihî bir belgedir. Yeni nesil 15 Temmuz’a layık yetiştirilmelidir. Hurda nesil olmamalıdır” dedi. Eser darbe gecesi yaşananlara ışık tutacak. 56 yazarın kaleme aldığı kitap demokrasi zaferinin satır başlarını konu alıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...