'Dedikoduyu bırakıp para kazanalım'

Düzenleyen:
'Dedikoduyu bırakıp para kazanalım'

Ekonomi Haberleri

Rifat Hisarcıklıoğlu, zan üzerinden iş yapılmaması gerektiğini kaydetti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ülkenin geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, her krizin bir fırsatı olduğunu söyledi. Kahramanmaraş Odalar ve Borsalar Müşterek Toplantısı’nda konuşan Hisarcıklıoğlu, “Tam kaçırılmayacak fırsatların geldiği dönem. Etrafımız karışık mı; karışık. İçeride bizi karıştırmak isteyenler var mı; var. Birbirimizi hatasıyla noksanıyla sevelim. Fitneye sebebiyet verecek zan üzerine işler yapmayalım. Dedikoduyu bırakıp para kazanmaya bakalım. Kim daha çok koşar, kim daha çok iş yapmaya çalışırsa eksiği noksanı olur ama birbirimizi eksiğimizle noksanımızla 80 milyon olarak sevmek zorundayız. Allah’ın izniyle birbirimizi sever ve birbirimize sımsıkı sarılırsak kimse bize bir şey yapamaz.” ifadelerini kullandı.

ATO'ya kayyum

Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odasındaki (ATO) istifalarla ilgili yaptığı açıklamada, ATO’ya en kısa sürede kayyum atayacaklarını belirterek, “İstifalar insanların hür iradesidir. Bizim yapmamız gereken TOBB olarak Ankara Ticaret Odası’na bir an önce  kayyum atamaktır. Odayı seçime götürecek kayyumu en kısa sürede atayacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...