Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor

Düzenleyen:
Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor

YAŞAM Haberleri

Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kayseri, Adana ve Hatay kıyılarının aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların, Trabzon merkez ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Bingöl, Muş, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdumuzun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 16 
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Boğaz çevresi ve Anadolu Yakası yerel ve hafif yağmurlu 17 
Bursa: Parçalı ve çok bulutlu 17 
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 20 
Adana: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde kıyıları sağanak yağışlı 28 
Antalya: Az bulutlu ve açık 26 
Konya: Parçalı bulutlu 18 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 15 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 15 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağışlı (Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor) 14 
Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sisli 21 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...