Timuray, Dünya GSM Birliği’nde

Düzenleyen:
Timuray, Dünya GSM Birliği’nde

Ekonomi Haberleri

Dünya çapında 800’den fazla telekom operatörünün temsil edildiği Dünya GSM Birliği’nin yönetimine, Serpil Timuray da katıldı.

Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Strateji Dünya Başkanı Serpil Timuray, şirketini 2 yıl boyunca temsil edecek. GSM sektörünün öncü kuruluşu GSMA, 1995 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. GSMA Mobil Ekonomi 2016 Raporu’na göre toplam 1 trilyon doları geçen gelir büyüklüğü ve 4,7 milyar tekil kullanıcıya ulaşan mobil iletişim sektörü GSMA tarafından temsil ediliyor. Ayrıca “GSM sektörünün Oscar’ı” olarak bilinen ödül programı da GSMA tarafından yıllık olarak düzenleniyor. Timuray, Vodafone Türkiye’nin İcra Kurulu Başkanı iken, Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik Bölge CEO’luğuna getirilmişti. Timuray, 15 Ekim 2016’dan bu yana da Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Strateji Dünya Başkanlığı görevini üstlendi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...