Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Ateş Bitnel'e ağır ceza

Düzenleyen:
Deniz Ateş Bitnel'e ağır ceza

SPOR Haberleri

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, Deniz Ateş Bitnel'i Disiplin Kurulu'na sevk ettiklerini, 34 yaşındaki hakemin alt klasmana düşürüleceğini söyledi.

Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten ve verdiği kararlarla bordo-mavili taraftaları çıldırtan hakem Deniz Ateş Bitnel'in, geçtiğimiz günlerde çıkan röportajı olay olmuştu.

KABUL ETMEDİ
Bitnel'in, "Galatasaray-Trabzonspor maçında, Trabzonspor'a oyun oynandı. Yan hakemlerim talimat almış, beni yanlış yönlendirdi" şeklinde açıklamalar yaptığı iddia edilmiş ancak Bitnel, "Sadece aile mağduriyeti konusunda söylediklerim doğrudur. Diğer açıklamalar bana ait değildir. Ayıptır" diye yalanlamada bulunmuştu.

ALT KLASMAN DÜŞÜRÜLECEK
Konuyla ilgili konuşan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ise, "Kendisiyle konuştum. Derneğe gitmiş, bir şeyler söylemiş. Ama büyük bölümünün kendisine ait olmadığını bildirdi. Sadece aile mağduriyetini anlattığını söyledi. Savunmasını istedik. Kararı Disiplin Kurulu verecek. Hakemlikten men edileceğini sanmıyorum. Yıl cezası alacak ve maç yönetmediği için de klasman düşecek. Cezası budur" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...