Beşiktaş'a kötü haber! Talisca 3 ay yok (Talisca sakatlık)

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Beşiktaş'a kötü haber! Talisca 3 ay yok (Talisca sakatlık)

SPOR Haberleri  / iHA

Beşiktaş Talisca'nın sakatlık haberiyle sarsıldı. Caner Erkin'in ardından bir kötü haber de Talisca'dan geldi. Brezilyalı futbolcu ayak tarak kemiği kırılması sonucu 3-4 aya yakın sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş 'ta Talisca şoku! Siyah-beyazlı takımda Oğuzhan, Gökhan İnler, Caner ve Necip Uysal'ın ardından Talisca'da sakatlıklar kervanına eklendi. Yetenekli orta saha dün Gençlerbirliği maçında ters basması sonucu sakatlık geçirdi. Talisca'nın yapılan kontrolün ardından ayak tarak kemiğinin kırıldığı ve sahalara 4 ay sonra dönebileceği tahmin ediliyor. Anderson Talisca, siyah-beyazlı takımın Doktoru Sarper Çetinkaya tarafından bugün ameliyat edilecek ve 22 yaşındaki futbolcunun durumu hakkında net bilgi verilecek.

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta da Caner Erkin'in sol aşil tendonu kopmuştu. Caner, 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...