Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orgeneral Akar: Ordumuz hain emellerin karşında aşılmaz kale olmuştur

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Orgeneral Akar: Ordumuz hain emellerin karşında aşılmaz kale olmuştur

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanı Akar, "Ordumuz 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesine sımsıkı sarılarak, hain emellerin karşına aşılmaz bir kale olup dikilmiştir. Bu dik duruşun en canlı örneği 15 Temmuz'da görülmüştür." dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkenin istiklali ve vatanın bölünmezliği tehlikeye düştüğünde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), milletin çelikleşmiş iradesinin bir göstergesi olduğunu ve bütün halkla, "ordu-millet" gerçeğini tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.

Akar, şu değerlendirmeleri paylaştı:

"Ordumuz, her türlü dış etkiden uzak, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesi ve yasalara sımsıkı sarılarak, hain emellerin karşına aşılmaz bir kale olup dikilmiştir. Bu dik duruşun en canlı örneği 15 Temmuz'da görülmüştür. Milletine ihanet etmekle kalmayıp birtakım odaklara uşaklık etmeyi planlayan hainler, tarihte görülmemiş bir alçaklıkla tüm kutsallarımıza saldırmaya kalkışmışlar ancak TSK'nin kahir ekseriyeti ile milletimizin fedakar ve onurlu duruşu karşısında hüsrana uğratılmışlardır."

Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle başta Atatürk ve İstiklal Savaşı'nın kahraman komutanları, terörle mücadele harekatı, 15 Temmuz ve sınır ötesi faaliyetlerde şehitlik mertebesine ulaşan askerler, TSK, jandarma mensupları, polis ve korucular olmak üzere kanlarını, canlarını bayraklaşan vatan topraklarına feda eden bütün şehitleri rahmet ve saygıyla, kahraman gazileri de minnet ve şükranla andığını belirten Akar, TSK mensupları, gaziler, şehit yakınları, köy korucuları ve Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...