En mutlu günlerinde feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

Düzenleyen:
En mutlu günlerinde feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

Adana'da gelin arabası ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde gelin arabasının bir otomobil ile çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, Kozan-Kadirli-Ceyhan karayolu, Kuyuluk Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada Kamil Çam'ın (54) kullandığı 46 N 0473 plakalı otomobil ile Erdal Büyüktolu'nun kullandığı 07 GAF 70 plakalı kamyonet hatalı solama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

En mutlu günlerinde feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Otomobil sürücü Kamil Çam olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonette bulunan sürücü Erdal Büyüktolu (28), İbrahim Fidancı (66) ve eşi Nakşiye Fidancı (64) yaralandı. Yaralılardan İbrahim Fidancı ve Erdal Büyüktolu Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürülürken Nakşiye Fidancı ise Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

En mutlu günlerinde feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

"ANAMIN İLK GELİNİ" YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki akrabalarının düğününe katılmak için Antalya'dan uçakla Adana'ya gelen İbrahim ve Nakşiye Fidancı çiftini gelin arabası ile hava alanından alıp Kadirli ilçesine götürürken kaza yaptıkları öğrenildi. Gelin arabasının arkasında "Anamın ilk gelini" yazısı dikkat çekti.Kamil Çam'ın cenazesi, Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...