Hızlı ve öfkeli 6 kemerlerinizi bağlayın!

Hızlı ve öfkeli 6 kemerlerinizi bağlayın!

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Dom (Diesel) ve Brian'ın (Walker) nüfuzlu bir kişinin imparatorluğunu yıkıp, ekiplerini 100 milyon dolarla bıraktığından beri kahramanlarımız bütün dünyaya yayılmıştır.

Dom (Diesel) ve Brian'ın (Walker) nüfuzlu bir kişinin imparatorluğunu yıkıp, ekiplerini 100 milyon dolarla bıraktığından beri kahramanlarımız bütün dünyaya yayılmıştır. Ama evlerine dönememeleri ve ailelerinden uzakta kaçak olarak yaşayacak olmaları hayatlarını yarıda bırakmıştır. Bu arada Hobbs (Johnson) 12 ülkede, ölümcül yetenekleri olan paralı sürücülerden oluşan bir organizasyonu takip etmektedir. Takımın beynine (Evans) yardım eden acımasız ikinci başkan, Dom'un öldüğünü düşündüğü aşkı Letty'dir (Rodriguez). Suçlu takımını durdurmanın tek yolu onlara sokakta üstün gelmektir. Bu nedenle Hobbs, Dom'dan en seçkin takımını Londra'da toplamasını ister. Böylece evlerine dönebilecekler ve ailelerini yeniden nbsp;bir araya getirebileceklerdir.

Yönetmen: nbsp;Justin Lin
Oyuncular: nbsp; nbsp;Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez

SOKAKTA nbsp;GÜVENLİĞİ nbsp;SAĞLAMAK
Bir çetenin peşinde olan Hobbs'a göre, suçlu takımını durdurmanın, güvenliği sağlamanın tek yolu sokakta üstün gelmektir. Bu sebeple Hobbs, Dom'dan en seçkin takımını Londra'da toplamasını ister. nbsp;



Günlerin Köpüğü
Yönetmen: nbsp;Michel Gondry Oyuncular: Romain Duris, Audrey Tautou, Omar Sy
Colin, Chloé ile tanışır ve ona çılgınca âşık olur. Fakat Chloé akciğerinde çıkan nilüfer çiçeği yüzünden hastalanınca, bu masalsı evliliğin seyri değişir. Nilüfer çiçeğini korkutup soldurmak için, Colin'in ona çiçekler getirmesi gerekir. Bohem bir hayat yaşayan Colin'in dostları para kazanması için ona yardım ederler. 'Günlerin Köpüğü' insanın kaybettikleri ile olduğu kadar kazandıklarıyla da ilgileniyor.


Zoraki Radikal
Yönetmen: Mira Nair
Oyuncular: Riz Ahmed, Kate Hudson, Liev Schreiber
Cengiz Khan, geleceği parlak, yetenekli, Pakistan doğumlu bir gençtir. Princeton Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra analist olarak başarılı bir kariyer yapar. Güzel fotoğrafçı Erica ile de aşkı bulur. Fakat Cengiz'in hayatı 9 Eylül saldırılarından sonra tepetaklak olur. Amerika'daki ırkçı önyargılarla karşı karşıya kalır ve bunun sonucunda kendi memleketinde radikal bir üniversitede profesör olarak kariyer edinir. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...