Kocaman: 'Hesabımda 3 puan vardı'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kocaman: 'Hesabımda 3 puan vardı'

SPOR Haberleri  / İHA

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Hesabımda bugün 3 puan vardı. Bu mücadeleyi eşik atlama maçı olarak gördük. Bunun ardından Kasımpaşa maçını kazanıp bu zorlu ekim ayını sıkıntısız çıkartmak istemiştik. Bursaspor iyi bir seri yakaladı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Atiker Konyaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Oyuna başlamadan önce ikinci yarıya ne kadar puan taşıyacağımızı düşünüyorduk. Hesabımda bugün 3 puan vardı. Bu mücadeleyi eşik atlama maçı olarak gördük. Bunun ardından Kasımpaşa maçını kazanıp bu zorlu ekim ayını sıkıntısız çıkartmak istemiştik. Bursaspor iyi bir seri yakaladı. Gol yemesi, yenilmesi zor takımı yenmek istediler. Maça gelecek olursak ilk yarısında yediğimiz gole kadar damga vuran bizim yüksek top kayıplarımız oldu. Bunu kaldırmak kolay değil. İkinci yarı bunlardan bir tanesi golle sonuçlandı. Çevirebilecek güce sahip olmadığımızı söyleyebilirim. Dengeli götürdüğümüz anlarda bunu başaramadık. Bursaspor’u kutluyorum” dedi. 
“Avrupa’nın etkisi gözüküyor” 
‘Takımın Avrupa Ligi mücadelesine erken başlamasının sıkıntıları içinde geçeceğimiz gözüküyor’ diyen Kocaman, sözlerini şöyle tamamladı: 
“Daha önce direnç gösterip geliyorduk. Çözülmeler doğal süreç. Bunları anlatmak kolay değil. Bu sıkıntı Avrupa Ligi'nin yansımasıdır. İkinci yarıya kadar alacağımız puanları alacağız. Bir haftada değişecek bir şey değil. Avrupa Ligi'nin Konya’ya katkısı çok büyük oldu. Kadro alternatifli olsaydı da yine bu olacaktı.” 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...