Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ firarisi babasına teslim ol çağrısı yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
FETÖ firarisi babasına teslim ol çağrısı yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, güvenlik güçlerinin yol kontrolünde durdurulan otomobilin sürücüsü, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında aranan babası Prof. Dr. Süleyman Türk'e telefon açarak adalete teslim olması gerektiğini söyledi.

Bodrum'un Torba mevkisinde yol kontrolü yapan polis ve jandarma ekipleri, durdukları 42 HS 888 plakalı otomobilde arama yaptı. FETÖ soruşturmasından aranan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Türk'ün ortağı olduğu bir şirkete ait olduğu belirlenen otomobilde yapılan aramalarda Prof. Dr. Türk'e ait diploma ve evraklar bulundu.
Otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Salim Türk, FETÖ'den aranan Prof. Dr. Süleyman Türk'ün oğlu olduğunu ifade etti. Bu sırada telefonu ile babası Süleyman Türk'ü arayan sürücü, "Beni çevirdiler, kitap yakaladılar arabada. Seni, Türkiye'ye, adalete teslim olmaya davet ediyorum." dedi.
'Darbe girişiminden sonra kaçtı'
FETÖ ile ilgisi bulunmadığını savunan Türk, gazetecilerin "Babanız nerede?" sorusuna , "Darbe girişiminin ardından kaçtı" şeklinde yanıt verdi.
Salim Türk, ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...