Jem Karacan İngiltere'ye gidiyor

Düzenleyen:
Jem Karacan İngiltere'ye gidiyor

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon başında Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda transfer edilen Jem Karacan, teknik direktör Riekerink tarafından hazırlık kampına götürülmemiş ve kadro dışı bırakılmıştı. 27 yaşındaki futbolcu buna rağmen takımda kalmış ve hiçbir kulübe imza atmamıştı. Devre arasında takımdan ayrılması beklenen futbolcu için sürpriz bir teklif geldi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında bonservis bedelsiz olarak transfer ettiği Jem Karacan, İngiltere'ye geri dönüyor.
Hamza Hamzaoğlu döneminde sarı kırmızılı formayı giyen ancak beklentileri karşılayamayan Karacan'ın eski kulübü Millwall ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
Sarı kırmızılı teknik heyet ve yönetimin ortak kararı doğrultusunda sezon başı kampına götürülmeyen futbolcu, transfer döneminde beklediği teklifleri alamamış ve bu sebeple takımda kalmıştı.
Uzun süredir resmi bir mücadeleye çıkmayan Jem Karacan'ın İngiltere'ye geri dönmek istediği ve 1. Lig takımlarından Millwall'e transferinin gündemde olduğu ifade edildi. 2008 yılında kısa bir süre Millwall'de kiralık olarak forma giyen futbolcunun kulübün teknik direktörü Neil Harris ile de bir görüşme yaptığı aktarıldı.
Jem Karacan'ın devre arası transfer döneminde Galatasaray'la sözleşmesini feshedeceği ve İngiltere'ye giderek yeni kulübüne imza atacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...