Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten Gökhan Töre isteği

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten Gökhan Töre isteği

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın sakatlığının ardından siyah beyazlı yönetim günlerdir gündemde olan Gökhan Töre'nin dönüşü ihtimalini iyiden iyiye dillendirmeye başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de West Ham United'da kiralık olarak oynayan oyuncunun geri dönmesini istedi.

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in 6, Talisca'nın ise 3 ay sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle siyah beyazlı yönetim, West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre'yi geri çağıracak. Önceki günlerde gündeme gelen milli futbolcunun geriye dönüşü konusunda yöneticiler olumsuz ifadeler kullanırken yaşanan sakatlıkların ardından Gökhan Töre'nin geri dönüşüne yönelik olumlu yorumlar yapılmaya başlandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Töre'nin kendi oyuncuları olduğunu her fırsatta belirtirken oyuncunun geri dönüşüyle ilgili olarak Slaven Bilic'le görüşeceği öğrenildi. Premier Lig'de beklentileri karşılayamayan futbolcunu İstanbul'a dönmek istediği bilinirken ilerleyen günlerde konuyla ilgili resmi girişimlerin başlayacağı belirtildi.
Gökhan Töre, West Ham United formasıyla 8 resmi maça çıkarken sadece 1 asist yapabildi.

Beşiktaş, devre arasında West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre'yi geri çağırmaya hazırlanıyor. Ada basını, Slaven Bilic'in isteği doğrultusunda sezon başında kiralanan Gökhan Töre'nin sözleşmesinin devre arasında sonlandırabileceğini açıkladı. İngiliz gazeteci James Benson da sosyal medya bloğunda yaptığı açıklamada futbolcunun Londra'da mutsuz olduğunu ve Türkiye'ye dönmek istediğini ifade etti.West Ham'da beklentileri gerçekleştiremeyen futbolcunun kulüp tarafından da istenmediği belirtilirken oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteği sebebiyle Beşiktaş'a dönebileceğinin altı çizildi. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham United formasıyla 8 resmi maça çıkan Gökhan Töre, sadece 1 asist yapabilmişti. 

Şenol Güneş'ten Gökhan Töre isteği

Gökhan Töre önceki günlerde Quaresma'nın kendisi için attığı mesaja 'seni özledim kardeşim' diyerek karşılık vermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...