Afyon Belediyespor, Samsun Büyükşehir Belediye Anakent'e kaybetmedi

Düzenleyen:
Afyon Belediyespor, Samsun Büyükşehir Belediye Anakent'e kaybetmedi

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol 1. Ligi 6.hafta karşılaşmasında Samsun Büyükşehir Belediye Anakent'i kendi evinde konuk eden Afyon Belediyespor, mücadeleyi 95-73 kazandı.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye hücumda etkili başlayan ev sahibi takım, ilk çeyreği 25-18 önde kapattı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Afyon Belediyespor, ilk yarıyı 47-39 önde tamamladı.
Üçünçü çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Afyon Belediyespor, 66-56'lık skorla periyodu önde geçti. Maçın son periyodunda da aradaki farkı koruyan ev sahibi Afyon Belediyespor, mücadeleden 95-73 galip ayrıldı.
Afyon Belediyespor'da, Mustaf Shakur 22, Miha Zupan, 15, Ali 11 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Samsun Büyükşehir Belediye Anakent'te ise Jerry Smith 22, Ousmane Drame 14, Caner de 12 sayı ile oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...