Riekerink'e 'garson' sorusu ve G.Saray'dan yasak!

Düzenleyen:
Riekerink'e 'garson' sorusu ve G.Saray'dan yasak!

SPOR Haberleri

Adanaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası, Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink'e basın toplantısında kızlarıyla ilgili ilginç bir soru yöneltildi.

Galatasaray'ın Adanaspor ile oynadığı maç sonrası teknik direktör Jan Olde Riekerink'e basın toplantısında çok ilginç bir soru yöneltildi.

Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez, Riekerink'e; "Kızlarınız garsonluk mu yapıyor?' şeklinde bir soru yöneltti. Soru karşısında sakinliğini koruyan Riekerink; 'Maçla ilgili bir soru olmadı bu ama kızlarımın ikisi de okuyor. Arada çalıştıkları oluyor ama okuyorlar.' yanıtını verdi.

GALATASARAY'DAN YASAKLAMA

Galatasaray Kulübü, gece yarısı yaptığı açıklamayla Sezgin Gelmez'in akreditasyonunun dondurulduğunu açıkladı.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Adanaspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink'e maksadını aşan sorular soran Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez'e kulübümüz tarafından yasaklama getirilmiştir.

Söz konusu muhabirin, akreditasyon yetkisi Galatasaray'a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi durdurulmuştur.

Riekerink'e 'garson' sorusu ve G.Saray'dan yasak!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...