Balık tutarken denize düşen kişinin cesedi bulundu

Balık tutarken denize düşen kişinin cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta, kayalıklardan denize düşerek kaybolan amatör balıkçının cesedi, Bartın’ın İnkumu beldesi açıklarında bulundu.

Teknesiyle denize açılan balıkçı Mehmet Alieyüpustaoğlu, denizde ceset gördü. Bunun üzerine Alieyüpustaoğlu, Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedi denizden çıkarak Bartın Kadın Doğum Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı.  Ekipler, cesedin, Zonguldak’ta Fener mevkisinde kayalıklarda balık tuttuğu sırada denize düşerek kaybolan Mustafa Gülay’a (50) ait olabileceğini düşünerek, Gülay’ın Zonguldak’taki ailesine haber verdi.  Zonguldak’tan Bartın’a gelen Gülay ailesinin fertleri, üzerindeki elbise ve kolundaki saatten, cesedin Mustafa Gülay’a ait olduğunu belirledi. Fener mevkisinde 14 Ekim'de, kayalıklara arkadaşıyla balık tutmaya giden Mustafa Gülay (50), dengesini kaybederek 5 metre yükseklikten suya düşmüş, dalga nedeniyle kayalıklara çarpmamak için açığa doğru yüzmüş, havanın da karanlık olması nedeniyle bir süre sonra gözden kaybolmuştu. Amatör balıkçı Gülay'ın bulunması için Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...