Son 7 sezonun en iyisi

Son 7 sezonun en iyisi

SPOR Haberleri

Riekerink yönetimindeki Galatasaray, şampiyon olduğu son 3 sezon da dahil 7 sezonunun en fazla puanını topladı

Adana'dan galibiyetle dönen Riekerik yönetimindeki Galatasaray puanını 20'ye çıkardı ve 2009-10 sezonundan sonra en iyi ilk 9 hafta performansına ulaştı. Sarıkırmızılılar şampiyon olduğu 2011-12, 2012-13 ve 2014-15 sezonlarında bile 9 haftada 20 puandan az toplamıştı. Cimbom, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 14 gol atarken, bu gollerin 3 tanesini ceza sahası dışından attı.

TÜRKİYE'DEKİ MAÇLAR KISIR!

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, ilk yarıdaki oyundan memnun olmadığını söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, takımın az pozisyona girmesini ve az gol atmasını ise şöyle değerlendirdi: Artı 8 averajımız kötü değil. Türkiye Ligi'nde maçlar kısır geçiyor. Rakipler aşırı derecede defansif önlemler alıyor. Ancak biz de daha fazla gol pozisyonu oluşturabilir ve daha fazla gol atabiliriz." Riekerink şöyle devam etti: "Geçen hafta Trabzonspor'a karşı oynanan oyundan memnun kalmıştım ancak sonuç bizi üzmüştü. Burada oyun memnun etmese de skor iyiydi

YASİN'LE GÖRÜŞECEĞİM!

Hollandalı teknik adam, Yasin'in 60. dakikada oyundan çıkarken yaptığı sinirli hareketler için basın toplantısında şu yorumda bulundu:"Yasin'le yarın (bugün) gereken görüşmeyi yapacağım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...