Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş revire döndü

Düzenleyen:
Beşiktaş revire döndü

SPOR Haberleri

Oğuzhan ile başladı, G.İnler ve Caner ile devam etti. Şimdi de Talisca’nın sağ ayak tarak kemiğinde kırık Aras’ın omzunda ise çıkık tespit edildi.

Kara Kartal karaları bağladı… Beşiktaş şanssız sakatlıklarla Slaven Bilic döneminde tanışmış her şey üst üste gelir olmuştu. Geçen sezonu bu anlamda rahat geçiren siyah-beyazlılar bu sezon da Bilic döneminin kötü anılarını yaşıyor… Galatasaray derbisinde Oğuzhan Özyakup’un sakatlanmasıyla başlayan süreçte çok önemli isimler sakata geldi. Gökhan İnler’in Dinamo Kiev maçı öncesi sağ ayak parmağı kırıldı. Antalyaspor maçında ise camiayı derinden üzen bir olay yaşanmıştı. Caner Erkin oyuna sonradan girmiş ve aşil tendonu kopmuştu. Aynı gece ameliyat olan Caner Erkin’in 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. 

Aras 2 ayı bulacak

İşte bunun üzüntüsü dinmezken bu hafta da can sıkıcı bir gelişme yaşandı. G.Birliği maçında 90 dakika oynayan ve beraberlik golünü kaydeden Anderson Talisca’nın ters basması sonrası sağ ayak tarak kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Operasyon geçiren Talisca da en az 3 ay takımdan uzak kalacak. Ve daha bu olayın sıcaklığı da soğumadan dünkü idmanda kötü bir haber daha geldi. Aras Özbiliz’in omzu çıktı. Genç futbolcunun da en az 2 ay takımdan uzak kalacağı açıklandı.

Başkan moral verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün ameliyat edilen Talisca ve Aras’ı ziyaret ederek moral verdi. Siyah-beyazlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve Ricardo Quaresma da takım arkadaşlarını hastanede yalnız bırakmayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bonservisi için bekleme kararı

Yönetim Caner Erkin’in bonservisini almayı düşünüyordu. Ki 4 yıllık anlaşma da tamamdı. Ancak aşil tendonunun koplası üzerine yönetim duygusal hareket etmeyeceklerini ve oyuncunun durumunu gözlemleyeceklerini açıkladı. Talisca’da 2 sezonluğuna kiralıktı ve bonservisinin alınması planlanıyordu. Onun için de bekleme kararı çıktı.

Elde var Tolgay

Siyah-beyazlılarda sezon başında Şenol Güneş’in kadro zenginliği rakipleri imrendiriyordu ancak şu an bakıldığında önemli isimler bir bir gitti. İki kiralık isim Caner Erkin ve Talisca, takımın önemli taşlarındandı. Özellikle Caner. Onun yokluğunda Adriano sola demirleyecek. Talisca’nın yokluğu ise çok aranacak. Çünkü şu anda Oğuzhan da hazır değil. Ve elde hazır olarak bir tek Tolgay Arslan var. Opsiyon olarak da Kerim Frei. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...