Avni Aker’de 4 çayı

Düzenleyen:
Avni Aker’de 4 çayı

SPOR Haberleri

Galatasaray’ı deplasmanda deviren, kupada zor da olsa turlayan Fırtına, seri peşinde.

Karadeniz’de bugün fırtınalı bir gün yaşanacak… Ligde son olarak Galatasaray’ı mağlup eden kupada Çorum Belediyespor’u geçen Trabzonspor, evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Teknik direktör Ersun Yanal kazanan kadroyu fazla bozma taraftarı değil. Galatasaray maçında sakatlanan ve tedavisi süren Fabian Castillo’nun yerine bir tek Yusuf Erdoğan’ın girmesi bekleniyor. Ve takımda 2 isim kart sınırında bulunuyor. Uğur Demirok ile Mehmet Ekici bugünkü maçta kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecek. 

Taraftar güç verecektir

Bordo-mavililerin basın sözcüsü Asım Örem,  üst üste aldıkları galibiyetlerin takım üzerinde moral ve motivasyonu arttırdığına işaret ederek “Son maçlardaki galibiyetlerle olumlu bir ivme yakaladık. Bunu sürdürmemiz açısından Çaykur Rizespor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. Trabzonspor’un gerçek sahibi taraftarlardır. Trabzonspor, bu yolda taraftarıyla ilerleyebilir. Çaykur Rizespor maçında tribünlerde yer alarak futbolculara sahip çıkmalarını, onlara destek vermelerini istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...