Hatay bombacılarını polis adım adım izlemiş

Hatay bombacılarını polis adım adım izlemiş

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Hatay'da eylem hazırlığı içindeyken gözaltına alınan bir grup şüphelinin takip altındayken yakalandığını söyledi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen programa katılan Beşir Atalay çıkışta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Hatay'da yakalanan grubun kamplara dönük eylem hazırlığı içindeyken gözaltına alındığını aktaran Atalay, "Bu konuların hepsi güvenliğin konuları. Biz terörün her kesimine karşı oldukça duyarlıyız. El Kaide konusunda operasyonlar daha önce de yapılmıştı. Tabi başka şeyler de var. Dün Hatay'da bir grup gözaltına alındı. O da bir istihbarat sonucu. Takip ediliyordu zaten. O manada güvenliğin dikkatle yürüttüğü çalışmalar var." diye konuştu.
Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun Reyhanlı saldırısında ihmal olup olmadığını araştırmak için görevlendirildiğini hatırlatan Atalay, "İçişleri Bakanlığı müfettişleri ile birlikte bu konudaki iddialar üzerine çalışma yapacak. Bundan sonra o konuda bir ihmal var mı, eksiklik var mı göreceğiz." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...