Kaza yapan hemşirenin gözyaşları

Düzenleyen:
Kaza yapan hemşirenin gözyaşları

YAŞAM Haberleri

Konya'da hatalı sola dönüş yapan hafif ticari araca belediye otobüsünün çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Hemşire olduğu öğrenilen ticari araçın sürücüsü 40 yaşındaki Saadet Erdem kaza sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sille- Nalçacı Kavşağı'nda meydana geldi. Saadet Erdem yönetimindeki 27 KG 688 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre sola dönüş yasağı bulunan kavşaktan dönmek istedi. Bu sırada 45 yaşındaki Kurtuluş Doğan yönetimindeki 42 AEL 54 plakalı belediye otobüsü ile çarpıştı. Kazada ticari araçta bulunan sürücü Erdem ile yolcu Sibel Akgün yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hemşire Erdem ve Akgün yerde oturarak ambulans beklerken ilk müdahaleyi birbirlerine kendileri yaptı. Saadet Erdem, bir ara ağladı. İki yaralı ambulanslara alınarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Otobüs sürücüsü Kurtuluş Doğan ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...