Fırat Kalkanı 68'inci gününde sürüyor

Düzenleyen:
Fırat Kalkanı 68'inci gününde sürüyor

GÜNDEM Haberleri

Fırat Kalkanı Operasyonu'nun 68’inci gününde Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri ateş desteğiyle ilerleyişi sürüyor.

DAEŞ hedeflerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından aralıklarla Kilis sınırında konuşulu bulunan ÇNRA, fırtına obüsleri, tank birlikleri tarafından ateş altına alınması devam ediyor.Keşif ve gözetleme birlikleri, savaş uçakları ile insansız hava araçlarından gelen koordinatlar üzerine TSK tarafından sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri, tank birlikleri, çok namlulu roketatarlar ile DAEŞ hedefleri yoğun şekilde vuruluyor.Azez-RAi-Mera arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grubunun Azez-RAi-Mera bölgelerine doğru ilerleyişi sürüyor.Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait zırhlı araçlar da devriye görevini sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...