Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldürdüğü adamı, arabasının bagajında sakladı!

Düzenleyen:
Öldürdüğü adamı, arabasının bagajında sakladı!

YAŞAM Haberleri

Mersin’in Silifke İlçesi’nde, aralarında husumet bulunduğu öne sürülen 29 yaşındaki Ali Özcan'ı öldüren 49 yaşındaki Şahit Tut tutuklandı. Olay sırasında yanında yer alan eşi Zeynep Tut ise Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlandırılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, dün Atakent Mahallesi'nde bir petrol istasyonunda meydana geldi. Şahin Tut, eşi 41 yaşındaki Zeynep Tut ile birlikte, otomobiliyle Erdemli İlçesi'nde gezerken, arlarında husumet olduğu öne sürülen Ali Özcan ile karşılaştı. Bunun üzerine Ali Özcan otomobiliyle Silifke yönüne kaçmaya başladı. Özcan, akaryakıt almak için Atakent Mahallesi'nde bir istasyonda durdu. Görevliler yakıtı doldururken, Ali Özcan'ı izleyen Şahin Tut da istasyona geldi. Şahin Tut, yanında bulunan av tüfeği Ali Özcan'ı vurdu. Şahin Tut, yerde kanlar içinde kalan Ali Özcan'ın yanına giderek, bu kez ruhsatsız tabancayla başına ateş etti. Özcan, olay yerinde öldü. Şahit Tut ve eşi Zeynep Tut, Ali Özcan’ın cesedini otomobilin bagajına koyarak, döndükleri Erdemli'de polisin takibi sonucu yakalandı. Araçta yapılan aramada aracın bagajında Ali Özcan'ın cesedi ile olayda kullanılan tüfek ve tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, olay yeri jandarma bölgesi olduğu için jandarma ekiplerine teslim edildi. Özcan'ın cesedi ise Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Öldürdüğü adamı, arabasının bagajında sakladı!
(Öldürülen Ali Özcan)

PİŞMAN OLDU

Silifke Jandarma Komutanlığı'nda yapılan sorgulamasında suçunu itiraf eden Şahit Tut, asıl amacının Ali Özcan ile konuşmak olduğunu, öldürme kastının bulunmadığını ve pişman olduğu söyledi. Olayla ilgili dün gece adliyeye sevk edilen cinayet zanlıları Şahit Tut ile eşi Zeynep Tut, savcılık tarafından alınan ifadelerinden sonra tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Şahin Tut'u tutuklarken, olay sırasında yanında bulunan eşi 2 çocuk annesi Zeynep Tut'a ise denetimli serbestlik kararı vererek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...