Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başakşehir'de gol yağmuru!

Düzenleyen:
Başakşehir'de gol yağmuru!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de günün ilk maçında Medipol Başakşehir ile Akhisar Belediyespor kozlarını paylaştı.

Başakşehir, Akhisar ile oynadığı maçı 5-1 kazandı ve Süper Lig'de liderliğini korudu. Süper Lig'in yenilmez iki takımından biri olan Başakşehir'e Akhisar karşısında galibiyeti getiren golleri, 16. dakikada Cengiz, 20. ve 31. dakikada Visca, 39. dakikada Mahmut Tekdemir, 52. dakikada Marcio Mossoro kaydetti.

CENGİZ ÜNDER DİKKAT ÇEKTİ

Akhisar'ın tek golünü ise 28. dakikada Rodallega kaydetti. Başakşehir'de özellikle Cengiz Ünder'in Akhisar karşısında ortaya koyduğu etkili performans alkış aldı. Başakşehir'de Epureanu sarı kart gördü ve Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Başakşehir, Akhisar karşısında aldığı 5-1'lik galibiyetin ardından ligdeki puanını 23'e yükseltti ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada avantaj sağladı. Tolunay Kafkas'ın takımın başına geçmesinin ardından 5 maçta kalesinde gol görmeyen Akhisar Belediyespor, Başakşehir karşısında 5 gol birden yiyerek hayal kırıklığı yaşattı.

Başakşehir'de değişiklikler

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, ligde son oynadıkları Kardemir Karabükspor maçının 11'inde bir değişikliğe gitti. Avcı, sağ bekte görev alan Uğur Uçar'ın yerine bu maçta Cenk Ahmet Alkılıç'a görev verdi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da geçtiğimiz hafta kazandıkları Adanaspor maçının 11'inde tek değişiklik yaptı. Kafkas, kaleci Lukac'ın yerine Fatih Öztürk'e şans tanıdı. Bu arada Medipol Başakşehirli yaklaşık 3 bin taraftar tribünde takımlarını desteklemek için yer aldı. Konuk Akhisar Belediyespor'u ise az sayıda taraftarı destekledi.

Maça gelen çocuklara hediye

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, karşılaşmayı izlemeye gelen çocuklara hediye paketi dağıttı. Çocuklara, içinde gıda malzemelerinin olduğu paketler karşılaşma öncesinde verildi. Medipol Başakşehir ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı 15 Temmuz gazileri de izledi. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Bağcılar Belediyesinin birlikte düzenlediği organizasyonla 25 gazi, maçı tribünden seyretti. Gazilerin oturacağı tribündeki koltuklarda Türk bayrakları yer aldı.

M.BAŞAKŞEHİR 5 - 1 AKHİSAR BELEDİYESPOR

GOLLER: 16' Cengiz Ünder, 20', 31' Visca, 38' Mahmut Tekdemir 51'Mossoro (Başakşehir), 28' Rodallega (Akhisar Bld.)

SAAT: 13:30
STAT: Fatih Terim
HAKEM: Serkan Çınar

M.BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Cenk A., Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Emre, Edin Visca, Mossoro, Cengiz, Mehmet Batdal.
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Fatih, Miguel Lopes, Douglao, Caner, Kadir, Custodio, N'Guemo, Mervan, Özer, Ömer, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...