Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haseki: 'Kentlerde ve köylerde PKK bitti'

Düzenleyen:
Haseki: 'Kentlerde ve köylerde PKK bitti'

GÜNDEM Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Kadın ve Gençlik Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmasında, "Kentlerde ve köylerde PKK bitti. Tükendiler, ses getiren ferdi eylemler yapma peşindeler" dedi

Tomarza ilçesindeki törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ve Hülya Nergis, Kayseri Vali Yardımcısı, Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, törende yaptığı konuşmasında, "Ülkemizde bin 300 kadar belediye var. Bunlardan 102’si HDP’liler ait. Büyük bir kısmı zihniyet olarak hizmet kavramını akıllarından geçirmiyor. Onların akıllarında bölücülük var. Kandile hizmet etmek var. Böyle olunca tedbir almak icap ediyor. Verdiğimiz vergilerden bütçe oluşturuyorlar ve personele büyük paylar ayırıyorlar.

Milletten aldıkları paraları Kandil'e gönderiyorlar. Bunlar hizmet edeceklerine lojistik üs gibi kullandırıyorlar. Şimdi siz Türkiye Cumhuriyeti olarak bunları seyredecek misiniz? Bunları yok sayıp gözünü mü yumacaksınız? Bu günlere böyle geldik zaten. Biz gözümüzü yummuyoruz. 'Seçilmişseniz hizmet için seçildiniz. Teröristlere yardım edemezsiniz.' diyerek 25 belediyeye kayyum atadık. Üzüldüğümüz şu, ne yazık ki ana muhalefet partisi bile demokrasiden bahsediyor. Seçilmiş olmak her türlü suç işleme özgürlüğünü vermez. Görevlerini yapacaklar. Kanun olarak tarif edilmiş. Benim hiç kimseyi öldürme hakkım yok. Teröristlere destek verme hakkım yok. Ne kadar seçilirsem seçileyim bunu yapamam. Yaparsanız yakanızdan tutarız hesabını sorarız" dedi. 

"Bir gece içinde kurt adama dönüştüler" 

"Bunların bir başka ortakları daha var. O da FETÖ örgütü" diyen Bakan Özhaseki, "En tehlikelisi buydu. Bir gece içinde kurt adama dönüştüler. 15 Temmuz gecesi bu millete kurşunlar sıktılar. Yapılmadık ihanet bırakmadılar. Bunları gördük ki, anladık ki milli ve manevi değerlerimizi bunlar mahvetmişler. Kentlerde PKK bitti. Köylerde PKK bitti. Bu terör hadisesi ise, 3-4 yıl kadar önce bunlar alan hakimiyeti ile uğraşıyordu. Devlet ilan etmeye çalışıyorlardı. Şimdi bittiler. Yoklar, tek tek ferdi terör işi yapıyorlar. Tükendiler, ayakta kalma, ses getiren eylem yapma peşindeler. Yurt dışında kendimize has alan açıyoruz ve bunları girdirmeyeceğiz. Masum Kürt insanlar da bunlara destek vermiyorlar. Belediyelerde kayyum atanıyor, toplanın diyorlar 40 kişi zor geliyor.

Demekki bizim orada yaptığımız iş doğru" ifadelerini kaydetti.Tesis hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, tesisin en doğru yatırım olduğunu söyleyerek, "İçerisinde çok amaçlı salonumuz var. 115 kişi kapasiteli 6 ayrı sınıf var. Burada mesleki eğitimler ve dersler ile kültürel faaliyetler yapılacak. Bu tesisin içinde spor merkezlerimiz var. Bütün bunları yaparken Tomarza halkının ihtiyaçlarını gözeterek yaptık" diye konuştu.Konuşmaların ardından Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...