Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barça'da Arda kararı

Düzenleyen:
Barça'da Arda kararı

SPOR Haberleri

Barcelona'nın Granada ve Valencia maçlarında kadroya alınmayan Arda Turan, tamamen iyileşti. Tecrübeli futbolcu, Manchester City maçı kafilesinde yer alacak.

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü oynayacağı Manchester City maçı için Pazartesi sabahı yola çıkacak kafilesi açıklandı.

Üçü B listesinden, 17'si A takım kadrosundan oluşan 20 futbolcunun yer aldığı kafilede Arda Turan da bulunacak.

EN SON DEPORTIVO'YA KARŞI OYNADI

Arda, en son 15 Ekim'deki Deportivo maçında oynamış, ardında Manchester City karşılaşmasında yedek kulübesinde bulunmuş ama oyuna girmemişti.

Espanyol ile yapılan Katalunya Süper Kupası maçında sakatlanan yıldız futbolcu, Barcelona'nın daha sonra ligde oynadığı Valencia ve Granada karşılaşmalarında ise sakatlığı nedeniyle kadroya alınmamıştı.

5 EKSİK VAR

Barcelona'nın Pique, Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal ve Mathieu'nun bulunmadığı Manchester City maçı kafilesinde şu isimler yer alacak:

Ter Stegen, Cillessen, Masip, Rakitic, Sergio, Denis Suarez, Arda, Luis Suarez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Paco Alcacer, Lucas Digne, Sergi Roberto, Andre Gomes, Umtiti ile B listesinden Alena, Nili ve Marlon.

NTV Spor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...