Rahmi Koç oğlunun Fenerbahçe'ye başkan olmasını istemiyor

Düzenleyen:
Rahmi Koç oğlunun Fenerbahçe'ye başkan olmasını istemiyor

SPOR Haberleri

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç oğlu Ali Koç'un TÜSİAD Başkanı olmasını isterken oğlunun gönlü ise Fenerbahçe'de.

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan adayı olmasıyla birlikte TÜSİAD'a başkan olma ihtimalinin azalmasını değerlendirdi.

TÜSİAD ÜYELERİ ALİ KOÇ'U İSTİYOR

Özgentürk konuyla ilgili şunları kalema aldı; Sadece babası Rahmi Koç'un değil, çoğu TÜSİAD üyesinin gönlünde de Ali Koç'un başkanlığı yatıyordu. Ancak o sürpriz bir şekilde 2018'de Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Koç önce TÜSİAD sonra Fenerbahçe'ye başkan olur mu? Koç olmazsa Cansen Başaran Symes'in devam etmesi sürpriz olmaz.

"BEN TÜSİAD BAŞKANI OLMASINI İSTİYORUM ONUN GÖNLÜ F.BAHÇE'DE"

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç'la bu yılın başında yaptığımız bir sohbette, Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığı yine gündemdeydi. Nasıl karşıladığını sorduğumda, Rahmi Bey yukarıdaki yorumu yapmıştı.

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan adaylığı son günlerin en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Bu kez Koç kendi ağzından 2018'de aday olabileceğini açıkladı. Ali Koç, Ankara'dan sinyal alıp mı aday oldu, yoksa nabız mı yokluyor? Aziz Yıldırım'ın desteği var mı, yoksa erken mi davrandı? Fenerbahçe ve futbol camiası şimdi bu soruların yanıtlarını arıyor. Türkiye'nin en büyük şirketinin başındaki bir işadamının bunları düşünmeden konuşacağını düşünmek zor tabii.

Rahmi Koç oğlunun Fenerbahçe'ye başkan olmasını istemiyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...