Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'da trafik lambasında 2,2 milyon avroluk soygun

Almanya'da trafik lambasında 2,2 milyon avroluk soygun

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Mönchengladbach kentinde İsviçreli bir kuyumcu trafik lambasında aracıyla durduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyuldu.

Almanya'nın Mönchengladbach kentinde İsviçreli bir kuyumcu trafik lambasında aracıyla durduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyuldu. Mönchengladbach polisinin yaptığı açıklamada, kuyumcunun kiralık aracıyla trafik lambasında beklerken, deri ceketli ve motosiklet kasklı bir kişinin aracın camını kırdıktan sonra göz yaşartıcı gaz sıktığı, ardından içinde mücevherlerin bulunduğu çantayı alarak kaçtığı belirtildi. Çantanın içindeki mücevherlerin yaklaşık 2,2 milyon avro değerinde olduğu ifade edilen açıklamada, soyguncunun yakalanamadığı kaydedildi. Açıklamada, çalınan çantada kuyumcunun telefonun da bulunduğu, bundan dolayı polise yoldan geçen başka bir kişinin telefonuyla haber verdiği ifade edildi. Göz yaşartıcı gazdan etkilenen kuyumcunun hastanede kısa süre tedavi gördüğü belirtildi. Soyguncunun kuyumcuyu tanıyan birisi olabileceği ifade edilen açıklamada, kuyumcunun Düsseldorf kentinde iş seyahatinde olduğu ve iş görüşmelerini bitirdikten sonra Mönchengladbach'taki ailesini ziyaret etmek için kente geldiği kaydedildi. nbsp; nbsp;AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...