Eskişehir'de Semih Şentürk farkı

Düzenleyen:
Eskişehir'de Semih Şentürk farkı

SPOR Haberleri

Semih Şentürk'ün 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta Eskişehirspor, Bandırmaspor'u 4-1 mağlup etti.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Eskişehirspor, Ankara'da oynanan maçta Bandırmaspor'u 4-1 yendi. Osmanlı Stadı'nda oynanan karşılaşmada Es-Es tecrübeli golcüsü Semih Şentürk ile sonuca gitti. Eskişehirspor'un golleri 9, 26 ve 63. dakikalarda Semih Şentürk'ten ve 38. dakikada Hasan Hüseyin Acar'dan geldi. Bandırmaspor'un tek golünü 82. dakikada Feridun Kıroğlu kaydetti.

33 yaşındaki golcü, hat-trick sonrası TFF 1.Lig'deki gol sayısını 8'e çıkardı.

Bu sonuçla Eskişehirspor 13 puana yükseldi. Bandırmaspor ise 5 puanda kaldı.

Yaan: Galibiyeti Eskişehir camiasına hediye ediyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktör Yardımcısı Tansu Yaan, “Takım olarak, camia olarak üzerimizde stres vardı ve bu stresi atmamız gerekiyordu. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyeti Eskişehirspor camiasına hediye ediyoruz” açıklamasını yaptı.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Eskişehirspor, Bandırmaspor’u 4-1 mağlup etti. Eskişehirspor Teknik Direktör Yardımcısı Yaan, Bandırmaspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Bu hafta tamamen Bandırmaspor’un analizi üzerine çalıştıklarını belirten Yaan, antrenmanlarını da tamamen bunun üzerine kurduklarını kaydetti. Kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade eden Yaan, “Takım olarak, camia olarak üzerimizde stres vardı ve bu stresi atmamız gerekiyordu. Bunun bilincinde olarak hocamız ilk 25 dakika baskılı oynamamızı istiyordu ve bunu yaptık. 26. dakikada 2-0 öne geçtik ve takım rahatladı. 

Ondan sonra daha rahat bir oyun sergiledik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyetimizi Eskişehirspor camiasına hediye ediyoruz" diye konuştu. 

Stat: Osmanlı
Hakemler: Özgüç Türkalp, Mustafa Sönmez, Engin Erdem
Eskişehirspor: Boffin, Hasan Hüseyin Acar, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Kaan Kanak (Dk. 85 Dorukhan Toköz), Tarık Çamdal, Hakan Çinemre, Hürriyet Gücer, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 46 Ofoedu), Meye, Semih Şentürk (Dk. 83 Bruno Mazenga)
Bandırmaspor: Ali Türkan, David Deniz Kılınç (Dk. 57 Costa), Furkan Soyalp, Özgür Çelik, Souza, Amado (Dk. 57 Feridun Kıroğlu), Da Silva, Kıvanç Karakaş (Dk. 53 Emirhan Aydoğan), Ömer Kandemir, Bahri Can Avcı, Atabey Çiçek
Goller: Dk. 8 (Penaltıdan), 26 ve 39 Semih Şentürk, Dk. 39 Hasan Hüseyin Acar (Eskişehirspor), Dk. 82 Feridun Kıroğlu (Bandırmaspor) 
Sarı kartlar: Dk. 14 Hakan Çinemre, Dk. 75 Ofoedu (Eskişehirspor), Dk. 16 Özgür Çelik, Dk. 62 Bahri Can Avcı, Dk. 90+1 Souza (Bandırmaspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...