İşte 'sakat' Beşiktaş'ın Napoli 11'i

Düzenleyen:
İşte 'sakat' Beşiktaş'ın Napoli 11'i

SPOR Haberleri

Napoli'yi konuk edecek Beşiktaş'ta sakat oyuncuların çokluğu teknik direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim akşamı Napoli'yi konuk edecek Beşiktaş'ta sakat oyuncuların çokluğu teknik direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor.

As kadrosundan; Caner Erkin'in sezonu ve Talisca'nın da ilk yarıyı kapatmasının ardından Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alan Necip Uysal'dan da sakatlık haberi gelmesi sonrasında Şenol Güneş'in eli, problemleri bulunan diğer isimlerden gelen sevindirici haberlerden sonra biraz olsun rahatladı.

Tecrübeli teknik adamın, İtalyan ekibi karşısında Vodafone Arena'da sahaya; Caner Erkin'in yerine Adriano'yu sahaya süreceği; Brezilyalı futbolcudan boşalan sol açık hattında ise Olcay Şahan'ı görevlendireceği bildirildi. Başarılı hocanın, Talisca'nın yerine ise sakatlığını atlatan Oğuzhan'a forma vereceği öğrenildi.

Kale yine Fabri'de

Güneş'in; eldivenleri Fabri'ye vereceği; savunma kurgusunu ise Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Adriano'nun üzerine kuracağı; ön liberoda Atiba ve Tolgay Arslan'ı oynatacağı ifade edildi. Sağ kanatta Quaresma, solda ise Olcay'a görev vereceği öğrenilen şampiyon hocanın, forvet arkasında Oğuzhan'ı, ileri bölgede ise Aboubakar'ı sahaya sürmesi bekleniyor.

İşte Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i:

Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Olcay, Oğuzhan, Aboubakar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...