Pakistan'da bombalı araçla saldırı, 12 ölü

Pakistan'da bombalı araçla saldırı, 12 ölü

DÜNYA Haberleri

Pakistan'ın Ketta şehrinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda en az 12 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. Bhosa Mandi bölgesinde, sabah saatlerinde düzenlenen saldırıda polis memurlarının taşıyan servis aracının hedef alındığı belirtildi.

Pakistan'ın Ketta şehrindebomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda en az 12 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. nbsp;Bhosa Mandi bölgesinde, sabah saatlerinde düzenlenen saldırıda polis memurlarının taşıyan servis aracının hedef alındığı belirtildi. nbsp;Ketta Emniyet Müdür Yardımcısı Feyyaz Ahmed Sumbal yaptığı açıklamada, saldırganların bomba yüklü aracı yol kenarına park ederek, servis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattıklarını söyledi.
Sumbal, saldırıda hayatını kaybedenlerden 10'unun polis memuru, 2'sinin sivil olduğunu bildirdi. Hastane kaynakları ise yaralananlardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.
Bomba imha uzmanları saldırıda, 100 kilogramlık patlayıcı kullanıldığını açıkladı. Polis, saldırının failleri konusunda bir açıklama yapmazken, eylem sonrasında bölgeye giriş çıkışlar kordon altına alındı. nbsp; nbsp; İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...