'Başkanlığa Evet' kampanyası başladı

Düzenleyen:
'Başkanlığa Evet' kampanyası başladı

POLİTİKA Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Milyonların imzası, Türkiye’nin sevdası" diyerek, "Başkanlığa Evet" kampanyasını başlattıklarını açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi  Toplantısı, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla  Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantı, Fatih Camisi İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu’nun Kur'an-ı  Kerim tilavetiyle başladı. Selim Temurci, burada yaptığı konuşmada, eğer bu millet, darbeyle  gelen Anayasalardan kurtulacaksa, zafer yazan bu milletin kendi anayasasını  sonuna kadar hak ettiğini söyledi.

"O BİZİM BAŞKANIMIZDIR"

Dünyanın gördüğü en büyük buluşma olan Yenikapı'da, o ruhun ve  dirilişin sürekliliğinin, yeni bir anayasa ve sistemin yenilenmesinden geçtiğini  aktaran Temurci, "Cumhurbaşkanımızı millet seçti. Halka karşı sorumluluğu var.  Papyon takıp salonlarda poz vermesini, kimse bekleyemez. Koşuyor, terliyor,  komuta ediyor, gücünü sandıktan, milletten, hepimizden alıyor. O bizim  başkanımızdır." dedi.

Temurci, İstanbul olarak yeni anayasa ve başkanlık sistemi için  üzerlerine düşen sorumluluğu, hep birlikte yerine getireceklerini belirtti.

"BAŞKANLIĞA EVET" KAMPANYASI

Selim Temurci, bu noktada, bu sürece katkı sağlamak, İstanbul’dan yola  çıkan bu kutlu dayanışmanın liderinin yanında olduklarını göstermek ve milletin  hissiyatına tercüman olmak için, bugün "Başkanlığa Evet" kampanyasını,  "Milyonların imzası, Türkiye’nin sevdası" diyerek, AK Parti Genel Başkanı ve  Başbakan Yıldırım'ın huzurunda başlattıklarını ifade etti.

Temurci, 2 milyonu aşkın AK Parti üyesine ve seçmenlere, kampanya  başlar başlamaz mesaj gönderileceğini anlatarak, "Başkanlığa Evet web safyamızla  birlikte, İstanbul’da bu kampanyayı birlikte yürüteceğiz. Ayağa kalkarsak,  çalışırsak, İstanbul teşkilatları çok daha güçlü olacak. Diyoruz ki; bu ülkede 15  Temmuz sonrası artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.  Cumhurbaşkanımızla  birlikte, yeni bir Türkiye'yi, yeni bir anayasa ile buluşturmuş olacağız." diye  konuştu.

'Başkanlığa Evet' kampanyası başladı

"KOALİSYON GÜÇLERİNİN YAPAMADIĞINI TÜRKİYE BAŞARDI"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da atılan her  adımda, hayata geçirilen her medeniyet projesinde, büyük bir darbeyle karşı  karşıya kalındığını, başta uluslararası şer odakları olmak üzere Türkiye'nin  gelişmesinin istenmediğini söyledi.

Topbaş, "Maalesef yakın coğrafyamızda, hepimizin tanıklık ettiği ciddi  bir kaos ve sıkıntı yaşanmakta. Koalisyon güçlerinin yapamadığını, Türkiye  başardı. Demek ki olabiliyormuş. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın o  vizyonu, o azmi, o iradesi sayesinde, Türkiye artık yeni savunma sanayide dünyada  söz sahibi olma gücüne erişiyor. Her alanda gelişmekteyiz." dedi.

Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye  başkanlığından miras olarak aldıkları yolda kendilerini geliştirmeye  çalıştıklarını kaydetti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...