Aatıf: 'Bir gün geleceğini biliyordum'

Düzenleyen:
Aatıf: 'Bir gün geleceğini biliyordum'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe formasıyla ligde 11'de çıktığı ilk maçta gol atmayı başaran Aatıf Chahechouhe "Bana bu şansın bir gün geleceğini biliyordum" dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Aatıf  "Bizim için zor bir maçtı. Karabükspor iyi bir takım. Ama kendi işimizi kolaylaştırdık. 10 kişi kalmaları da işimizi kolaylaştırdı. Forma şansı gelince hazır olmak mecburiyetindesiniz. Bana bu şansın bir gün geleceğini geleceğini biliyordum. Bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Allah'a şükür sahadan iyi bir galibiyetle ayrıldık. Rehavete kapılmadan çalışmaya devam etmemiz lazım" ifadesini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı da "Net bir skor aldık. Ligde biraz gerideyiz. Bunu toparlamamız lazım. İnşallah bunun devamını getiririz. Şampiyonluk için iyi sonuçlar alırız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...