Rıdvan Dilmen: Penaltı değil!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Penaltı değil!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor ile oynadığı ve 5-0 kazandığı maçın ardından sarı lacivertlilerin kazandığı penaltıyı, spor yorumcuları Rıdvan Dilmen ile Erman Toroğlu yorumladı.

Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor ile oynadığı maçta sarı-lacivertlilerin kazandığı penaltı için farklı yorumlar geldi. Olafur Skulason'un Mehmet Topal ile olan hava topu mücadelesinin ardından Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıyı Van Persie gole çevirdi.

RIDVAN DİLMEN'İN PENALTI İÇİN YORUMU

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı için devre arasında "Şu andaki kararım penaltı değil. Maçtan sonra tekrar bakmamız lazım" yorumunu yaptı. Rıdvan Dilmen gibi Ahmet Çakar da pozisyonun penaltı olmadığını belirtti.

TOROĞLU'NUN PENALTI SÖZLERİ VE AYDINUS TEPKİSİ

Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltının doğru olduğunu söylerken, Fırat Aydınus'un diğer kararlarını eleştirdi ve "Rakip oyuncu Mehmet Topal'ın omzuna basıyor, eğer oraya veriyorsa doğru. Şu dirsekle basma faul. İkinci sarıdan kırmızı, atıyorsun ve Karabük'ün ipini çekiyorsun. Van Persie'ye neden kart vermiyorsun? "Karabük, Fenerbahçe için tehlikeli bir takım, eksilmesi gerekiyordu, eksildi. Düdükler 1-0'a kadar farklı, 1-0'dan sonra farklı. Fırat tam bir eyyam maçı yönetiyor. Bülent Yıldırım, Fırat Aydınus. Bunlar artık FIFA'yı bitirmişler. Yarın MHK'ya oynayacaklar. Büyükler istemezse, MHK olmaz" yorumunu yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...