Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dnipro borç batağında! 6 puanı silindi

Düzenleyen:
Dnipro borç batağında! 6 puanı silindi

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde 2015 yılında final oynayan Ukrayna kulübü Dnipro'nun, borçlarından dolayı 6 puanı silindi.

FIFA Disiplin Komitesi'nin, Dnipro'nun, 2010-2014 yılları arasında teknik direktörlüğünü yapan Juande Ramos'a olan 1,4 milyon dolar borcunu ödemediği gerekçesiyle Ukrayna Premier Ligi'nde 6 puanını sildiği açıklandı. 

Dnipro'nun, bugün Fiorentina forması giyen Hırvat forvet Nikola Kalinic'e geçmişten kalan 350 bin dolar borcundan dolayı en az 6 puanının daha silinebileceği belirtiliyor.

Ukrayna basınında çıkan haberlerde, Dnipro'yu UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselten Miron Markeviç'in de kulüpten 1,7 milyon dolar alacağı olduğu, Ukraynalı teknik adamın, Ukrayna Futbol Federasyonu'nun çözememesi halinde konuyu UEFA'ya taşıma niyetini dile getirdiği yazıldı.

Dnipro'nun eski ve sözleşmeleri devam eden futbolcularına toplam borcunun 20 milyon doları bulduğu, çoğu futbolcunun borçlarının yeniden yapılandırılması ve ödemelerin birkaç yıla yayılması konusunda ikna edildiği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...