Rıdvan Dilmen'den flaş sözler!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den flaş sözler!

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor karşılaşmasını değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"FIRAT AYDINUS KIYAK YAPTI"

"Zor başlayan, zor devam eden, Penaltı ve kırmızı kart ile ve ilk yarının son dakikasındaki gol maç bitirdi. Fırat (Aydınus) ilk yarıda bir kıyak yaptı, 2 faulde idare etti. 3. faulde kırmızı kart ile attı."

"F.BAHÇE MAÇI BIRAKTI"

"Devreyi 1-0 hesabı yaparken Tudor, 45+2'de 2. gol geldi. 3,4,5 olunca Karabük ile beraber Fenerbahçe'de maçı bıraktı."

KÖTÜ OYNAYIP KAZANMAK ÖNEMLİ"

"Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Konyaspor maçının ne kadar önemli olduğunu bugün anlıyoruz. Kötü oynayıp kazanmak önemli."

"SAYGI DUYMAK LAZIM"

"Şampiyonluk için yüzde verecek olursak; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a göre Başakşehir'in şansı daha az. Başakşehir 25. haftayı falan görür. 18 maçtır yenilmiyorlarmış. Ayağa kalkıp, saygı duymak lazım."

"MANCHESTER UNITED MAÇINDA..."

"Fenerbahçe'de Manchester United maçında değişiklik iki oyuncu arasında olacaktır. Aatif'ın yerine Van Persie gelecektir. Emenike de önde oynayacaktır."

"AATIF ŞİMDİ MUTLU AMA..."

"Şu maçtan sonra belki hoca Aatif Chahechouhe benim kadromda kalsın diyebilir. Devre arasında Aatif Chahechouhe gitmek isteyecektir. Bugün mutludur ama genel anlamda mutlu değildir. Oynamak isteyecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...