Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de şok görüntü! Bir tek o sevinmedi...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de şok görüntü! Bir tek o sevinmedi...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike, takımının ikinci yarıda attığı gollerin hiçbirine sevinmedi.

Emmanuel Emenike, Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. Dick Advocaat'tan kendisini ikinci yarıda oyuna almasını bekleyen Emenike'nin moralinin bozuk olduğu görüldü. Nijeryalı oyuncu ikinci yarıda atılan gollerin hiçbirine sevinmedi.

Emenike son olarak Instagram hesabından Fenerbahçe fotoğraflarını kaldırmasıyla gündeme gelmişti. 29 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, bu olayın Fenerbahçe ile bir ilgisinin olmadığını, Twitter hesabında fotoğrafların halen durduğunu söylemişti.

Öte yandan Dick Advocaat'ın, haftalardır kadrodan kestiği Aatif Chahechouhe'nun 52. dakikada gelen golüne diğer gollere göre daha fazla sevinmesi dikkat çekti.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Sarı-Lacivertli takım, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. 48'de Van Persie skoru 3-0 yaparken 52'de Aatif ve 53'te Lens'in golleri ile fark 5'e çıktı. Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...