Mehmet Topal: 'Bence penaltıydı'

Düzenleyen:
Mehmet Topal: 'Bence penaltıydı'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha futbolcusu Mehmet Topal, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yaptıkları Kardemir Karabükspor maçını 5-0 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda yapılan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet, farklı galibiyetin morallerini yükselttiğini belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Bu karşılaşmanın önemi bizim içim büyüktü. Net bir galibiyet almak, moralimizi, motivasyonumuzu ve öz güvenimizi en üst seviyeye çıkardı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz." diye konuştu.

Karşılaşmada Olafur Ingi Skulason'un kendisine yaptığı müdahaleye verilen penaltının doğru karar olduğunu savunan Mehmet Topal, "Topu kontrol ettiğimde sağ omzumdan çekip bıraktı. Sonra topu kontrol ettim. Vuracağım anda da sağ bileğimde bir darbe hissettim. Bence penaltıydı. Sağ ayağımda darbe hissetmeseydim kontrol ettiğim topa vurabilirdim. Fırat hoca da öyle gördü ve penaltı kararı verdi." ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal, Atiker Konyaspor maçında adalesindeki ödeme rağmen forma giydiğini aktararak, "Şu anda iyi durumdaydım. Konyaspor maçından önce adalemde ödem hissetmiştim. Ben de diğer arkadaşlarım gibi çıkıp oynamak istedim. Ufak tefek ağrılar var ama daha iyiye gidiyor. Net skoru bulduktan sonra hocamız da beni çıkardı. Dinlenmem açısından iyi oldu. İnşallah hafta içinde bir sıkıntı olmaz ve kaldığımız yerden devam ederiz." şeklinde görüş belirtti.

"GERİDEN GELMEK BİZİ ZORLUYOR"
Mehmet, Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını geriden takip etmenin kendilerini zorladığını dile getirdi.

Yarışı geriden takip etmenin oyunlarını etkilediğini vurgulayan sarı-lacivertli futbolcu, "Geriden geldiğimiz için zorlandığımız oluyor. Rakiplerimiz de kazandığı zaman sorun yaşamıyoruz desek yalan olur. Bu bizim oyunumuzu etkiliyor. Geriden gelmek her zaman zordur. Bugün kazanamasaydık, puan farkı açılacaktı. Bu da ister istemez oyunumuza yansıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Ligdeki şampiyonluk yarışından kopmadıklarını bildiren Mehmet, şunları kaydetti:

"Yarıştan kopma diye bir şey yok. Lig, çok uzun. İç sahada rakiplerimizle oynayacağız. Devre arasına kadar en az puan kaybıyla gitmeyi istiyoruz. Devre arasına kadar bütün maçları kazanırsak, devre arasına en az farkla gireceğiz."

Deneyimli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda İngiltere'nin Manchester United takımıyla 3 Kasım Perşembe günü yapacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Deplasmandaki karşılaşmada beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden 30 yaşındaki milli futbolcu, "Zor bir maç olacak. Deplasmanda beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Burada seyirci avantajımızı da kullanacağız. Kadıköy'de daha öz güvenli oynuyoruz. Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Bizi desteklemeye gelirlerse bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...