Diyarbakır'da hava destekli uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır'da hava destekli uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da uyuşturucu madde ekiminin yapıldığı ve depolandığı ormanlık alanlara yönelik başlatılan operasyon devam ediyor.


nbsp;Sabah saatlerinde Lice, Kocaköy ve Hazro ilçelerine bağlı 5 köyde, uyuşturucu ekim, işleme ve daha önce üretilen uyuşturucunun depolandığı alanlara yönelik hava destekli operasyon sürüyor. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığının sevk ve idaresinde, jandarma özel harekat, polis özel harekat, köy korucuları, istihbarat, narkotik köpekler ile uzman ekiplerin katılımıyla yapılan operasyona, kobra helikopterler de havadan destek veriyor. Öte yandan operasyonun yapıldığı bölgeden dumanların yükseldiği gözlendi, silah sesleri duyuldu. Operasyonda görevlerini tamamlayan güvenlik güçlerinin bir kısmı birliklerine geri döndü. Dönüş sırasında yol kenarında toplanan bir grup, askeri araçları taşladı, bazı araçların camları kırıldı. Ele geçirilen uyuşturucu madde ve diğer malzemelerle ilgili detaylı açıklamanın operasyon bitiminde yapılacağı belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...