Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yönetim 'Serdar' dedi, Riekerink kabul etmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Yönetim 'Serdar' dedi, Riekerink kabul etmedi

SPOR Haberleri  / Sabah

Hakan Balta’nın sakatlığında Galatasaray yönetimi, “Serdar Aziz oynasın” dedi. Hollanda teknik adam, “Semih” diye diretti

Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Riekerink arasında yaşanan oyuncu tercihi polemiğinde son sözü yine Hollandalı teknik adam söyledi. Sezon başında Selçuk İnan'ın performansından memnun olmayan yöneticiler, Nigel De Jong transferi sonrası Riekerink'e Selçuk'u yedek bırakıp De Jong'u oynatması konusunda baskı yapmıştı. Ancak Hollandalı hoca "Selçuk'tan vazgeçmem'' diyerek geri adım atmamıştı.

AYNI SENARYO YAŞANDI
Florya'da benzer bir senaryo Hakan Balta'nın sakatlığı sonrasında stoper tercihinde de yaşandı. Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun, "Ben aldım" dediği ve bonservisine 4.5 milyon Euro ödenen Serdar Aziz'i Chedjou'nun yanında sahada görmek isteyen yönetim, Hollandalı teknik adamdan yine veto yedi. Riekerink, Chedjou ile uyumlu olduğu ve Serdar'a göre topu oyuna daha iyi soktuğunu düşündüğü için tercihini Semih Kaya'dan yana kullanacağını söyledi. Bu kararını hem Trabzon hem de Adana maçında değiştirmedi. Semih'i Fatih Terim'in de yakından takip ettiği ve tekrar Milli Takım'a çağırmayı düşündüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...