Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prens golcü Bruma

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Prens golcü Bruma

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray’da 7 gole etki eden Bruma, majör ligler ve Türkiye’de forma giyen 23 yaş altı oyuncuları arasında skora en fazla katkı sağlayan ikinci isim durumunda

22 yaşındaki Bruma 9 haftada 4 gol atıp, 3 asist yaparken, bu formuyla da en genç golcüler arasına girdi. Başarılı oyuncu majör ligler ve Türkiye'de forma giyen 23 yaş altı oyuncular içinde skora en fazla katkı sağlayan ikinci isim olurken, zirvede ise 8 gole etki eden Torino'lu Belotti yer aldı. Son iki sezonunda 52 lig maçına çıkan Bruma, bu karşılaşmalarda ancak 3 gol atıp, 3 asist yapabilmişti. Akhisar karşısında bu hafta bir gol atan ve iki asist yapan Başakşehirli Cengiz Ünder de listeye girmeyi başardı. 19'luk oyuncu bu sezon 2 gol atıp, 4 asist yaparken, 6 gole doğrudan etki etti. Ünder, kendi yaş grupları arasında değerlendirildiğinde ise 19 yaşındaki Atalanta forması giyen Franck Kessie ile beraber zirvede yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...