Advocaat'tan ManU çağrısı: Yenebiliriz

Advocaat'tan ManU çağrısı: Yenebiliriz

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, farklı kazanılan Karabükspor maçının ardından açıklamalarına mutlu olduğunu söyleyerek başladı.

Hollandalı hoca, "Bu akşam kazanmak çok önemliydi, istediğimiz sonucu aldık. Rakibimiz çok iyi bir ekip. Belki biraz da şanslı diye nitelendirebileceğimiz bir anda ilk golü bulduk. Hızlı oyuncularımızla arzuladığımız sonuca kolayca ulaştık. Geniş bir kadromuz var, bütün oyuncularımız oynamak istiyor. Pozitif gelişmeler var ama bunun devamlı olması çok önemli" ifadelerini kullandı. Advocaat, sözlerine şöyle devam etti:

UMARIM TARAFTAR DÖNER
"İlk geldiğimizde kadroyu tanımıyorduk. Ancak şimdi biliyoruz. Artık farklı her şey farklı olabilir. Şimdi önümüzde UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United maçımız var. United harika hocası olan harika oyunculardan oluşan bir takım. Onlara karşı perşembe günü iyi şeyler başaracağımızı hissediyorum. Kendi sahamızda onlara sürpriz yapabiliriz. Onlara burada zor zamanlar yaşatacağız. Ancak bugün stada geldiğimde hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim. Çok fazla taraftarımız yoktu statta. Umarım bu galibiyet sonrasında bize destek için stada gelirler."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...