Mobilyaları yenileme zamanı

Düzenleyen:
Mobilyaları yenileme zamanı

Ekonomi Haberleri

Evliliklerin yoğun olarak yapıldığı bahar ve yaz aylarını geçtik, kışa ‘merhaba’ diyoruz.

CANAN ERASLAN

‘Düğün dönemi’ bitince, mobilya ve beyaz eşya gibi ürünlerde indirimler başladı. Tercih edilebilir olmak için yenilikçi tasarımlara ağırlık veren mobilya markaları, hızlı değişimi yakalayabilmek için mağazalarını da yeniliyor. Mağaza ve model yenilemelerinde birkaç ayın öncesindeki ürünler yüzde 50’ye varan indirimlerle satılıyor. Bu ürünler vitrinde sergilendiyse ‘teşhir ürünü’ indirimleri devreye giriyor ve belki birkaç ay önce görüp çok beğendiğiniz bir mobilya, çok daha ‘alınabilir’ hâle gelebiliyor. İşte şimdi tam o dönemi yaşıyoruz. Ülkemizin mobilya üreticilerinden Koleksiyon, 350 tasarım ürününden oluşan serisini sunarken, telefon şarj eden koltuğu ile ‘Üstün Tasarım Ödülü’ aldı. Koray Malhan imzalı Oblivion modeliyle, geniş alanlarda kişiye özgü çalışma alanları sunan tasarımlar dikkat çekiyor. Tasarım harikası olarak değerlendirilen bu ürün, salonun küçük bir köşesini çalışma alanına çevirme fırsatı veriyor. Ya da odasını paylaşmak zorunda kalan kardeşler için iki ayrı özel bölüm oluşturulabiliyor. Yine mobilya markalarından Kelebek’te yüzde 30’a varan indirimin yanı sıra nakit alışverişlerde ek yüzde 18 indirim sağlanıyor.
Tepe Home, evini değiştirmek isteyen, evlilik hazırlıklarına başlayacaklara mobilya ürünlerinden ev dekorasyonuna, bahçe mobilyalarından mutfak ve banyoya kadar evin her köşesi için ‘ben tasarladım’ dedirtecek model ve ürünleri satışa sunuyor. Yine sezon sonu ürünlerde indirimleri de görmek mümkün.
Loda Mobilya ise klasik ve modern detayları Doda Koltuk ile evlere taşıdığını duyurdu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...