Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savunmaya Felaket Kurtarma Merkezi

Düzenleyen:
Savunmaya Felaket  Kurtarma Merkezi

GÜNDEM Haberleri

Devletin bütün kritik kademelerini ele geçiren FETÖ’cü yapılanma Milli Savunma Bakanlığı’nda da etkin makamlara gelmişti.

Buket Güven ANKARA
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın Özel Kalem Müdürü Kurmay Albay Tevfik Gök de gözaltına alınıp serbest bırakılmasının sonrasında firar eden askerler arasında yer almıştı. Daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde ise Bakanlıkta görevli biri müsteşar yardımcısı, 3'ü daire başkanı olmak üzere bir tümgeneral, 2 tuğgeneral ve bir tuğamiral görevden uzaklaştırılmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından da Milli Savunma Bakanlığı’nda sivilleşme için düğmeye basılmıştı. Bünyesinde yapılan personel konusunda yapılan temizlik sonrasında sıra şimdi de sistemdeki temizliğe geldi. Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın ihalesine çıktığı sistemle birlikte MSB’nin kanun, yönetmelik ve yönergelerde tanımlanan görev alanlarında etkinliğini artırmak, MSB personeline, TSK’ya, bakanlıklara, diğer kamu kurumlarına ve vatandaşa verilecek hizmetin etkinliği ve sürekliliği sağlanacak. Böylelikle sistem dışarıdan sızlamalara karşı da daha güvenli hale getirilecek. MBS Modernizasyonu Projesi kapsamında MSB’de kullanılan ve ihtiyaç duyulan modüllerin geliştirilmesi, ihtiyaç duyulan donanımların temin ve tesisi ile iş sürekliliğini sağlamak üzere Felaket Kurtarma Merkezi de kurulacak. Kriz anında devreye girecek olan bu merkez kritik önemdeki sistemin devamını sağlayacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...