Terminatör

Düzenleyen:
Terminatör

SPOR Haberleri

Fenerbahçe son 5 günde oynadığı 3 maçı da kazandı. Obradovic’in talebeleri Pınar Karşıyaka engelini 84-75’lik skorla geçti

UĞUR AKTAN

Geçtiğimiz çarşamba Zalgiris Kaunas’ı ardından da cuma günü Galatasaray Odeabank’ı mağlup eden Fenerbahçe, Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü hafta maçında dün de Pınar Karşıyaka’yı 84-75 mağlup ederek zorlu periyotta üçüncü galibiyetini aldı. İlk çeyrekte Vesely üzerinden oynanan ikili oyunlarla 11-0’lık seri yakalayan sarı-lacivertli takım savunmada Dillard ve Summers’ı durdurmayı başaramayınca ilk periyot 21-19’luk Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte de maçın kontrolünü kaybetmeyen Karşıyaka, Dillard’ın yönlendirdiği hücumlarla farkı dokuz sayıya kadar çıkardı: 29-38. İlk yarının son bölümünde Dixon ve Datome’nin basketleriyle farkı eriten Obradovic’in ekibi soyunma odasına 3 sayı geride girdi: 36-39.
Savunma sertleşti
İlk yarıda potasında sekiz üç sayılık basket gören Fenerbahçe ikinci yarıda ise savunmasını sertleştirdi ve sadece üç isabetli üç sayılık atışa izin verdi. Üçüncü çeyrekte Fenerbahçe 11-0’lık seriyle maça hakim oldu ve son çeyreğe 60-56 önde girdi. Son periyotta Vesely’nin dört faule ulaşarak kenara gelmesini iyi değerlendiren ve 9-0’lık seri yakalayan Karşıyaka yeniden öne geçmeyi başardı: 63-65. Obradovic’in molasından 6-0’lık seriyle dönen Fenerbahçe Sloukas’ın beş sayılık katkısına Nunnally’nin isabetli şutları ve Udoh’un kolay çember altı sayıları da eklenince hücumda sayı bulmakta zorlanmadı ve sahadan 84-75’lik galibiyetle ayrıldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...