Çayda boğuldu

Düzenleyen:
Çayda boğuldu

SPOR Haberleri

Avni Aker’deki Karadeniz derbisinde iki penaltı kazanan ve ikisini de gole çeviren (Mehmet Ekici-Uğur Demirok) bordo-mavililer, Kweuke’yi de tutamadı, skoru da

Trabzonspor sahasında misafir ettiği Ç.Rizespor ile 2-2 berabere kaldı ve inişli çıkışlı grafiğini sürdürdü. Maçın henüz 5. dakikasında Mehmet Ekici’nin şutu Oboabona’nın eline çarpınca maçın hakemi Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet Ekici’nin vuruşu Senegalli kaleci Diallo’dan sekse de iyi takip eden oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. 14’te Ümit Kurt’un direkten dönen kafa vuruşuyla gole yaklaşan Çaykur Rize, aradığı golü 19. dakikada buldu. Oğulcan’ın sağdan ortasına Uğur’a rağmen dokunan Kweuke skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
Kweuke yıldızlaştı
İkinci yarıda tempoyu yükselten Ersun Yanal’ın takımı, 49’da Okay’la gole yaklaştı. Mehmet Ekici’nin serbest vuruşunda genç futbolcunun kaleye gönderdiği top direğin dibinden dışarı çıktı. 54’te Onazi’nin ortasıyla topla buluşan N’Doye yakın mesafeden fileleri bulamadı. 64’te Dhurgham Ismail’in derinlemesine pasıyla kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Oğulcan sonuca gidemedi. Bu pozisyonun bir dakika sonrasında M.Ekici’nin yaptığı ortada Mustafa Akbaş’ı düşüren Oğulcan maçtaki ikinci penaltıya sebep oldu ve Uğur Demirok 67. dakikada düzgün bir penaltı vuruşuyla takımını yeniden öne geçirdi: 2-1. 83’de yeniden sahneye çıkan Kweuke, Emrah’ın soldan ortasını iyi değerlendirdi ve maçın skorunu ilan etti: 2-2.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...