Yasin Öztekin bu kez yandı! Kadro dışı...

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Yasin Öztekin bu kez yandı! Kadro dışı...

SPOR Haberleri  / Fanatik

Adanaspor maçında oyundan çıktıktan sonra formayı yere atan Yasin Öztekin, sabırları taşırdı. Daha önce de benzer tepkiler veren gurbetçi futbolcuya yönetim en üst seviyeden ceza kesecek.

Trabzonspor maçında kulübeye hapsolduktan sonra Adana karşılaşmasına yeniden ilk 11’de başlayan Yasin Öztekin beklentilerin altında kaldı.

Bunun sonucunda Riekerink’in 60. dakikada kenara çektiği gurbetçi futbolcu, verdiği tepkiyle ise herkesi kızdırdı. Formayı çıkartıp yere atan, devamında kulübeyi yumruklayan Yasin’in bu isyanı ilk değil.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş derbisinde Orhan Atik’le tartışma yaşayan, öncesinde Hamza Hamzaoğlu’yla da benzer şekilde karşı karşıya gelen Yasin sabırları taşırdı. Teknik direktör Riekerink dün Florya’da özel olarak görüştüğü Yasin, hocasından özür dilemesine rağmen cezadan kurtulamayacak.

Yasin Öztekin bu kez yandı! Kadro dışı...
Yasin Öztekin bu kez yandı! Kadro dışı...
Sonrası kadro dışı

Hollandalı hocanın Yasin Öztekin’le ilgili yönetime rapor sunacağı öğrenilirken, Sarı-Kırmızılılar ise en üst seviyeden bir ceza kesecek. Ağır para cezasına rağmen Yasin benzer davranışlara devam ederse, kadro dışı kalmasının gündeme geleceği ifade edildi.    

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...