Tekstil atıkları 9 aracı yaktı

Tekstil atıkları 9 aracı yaktı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan tekstil hurdaları deposunda toplam 9 araç yanarak kül oldu.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Özbudak'a ait Halaçlı yolu üzerindeki tekstil hurdası deposunda, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Tekstil malzemelerinin tutuştuğunu gören depo sahibi durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, takviye ekipler de depo alanına sevk edildi.
Kızılpınar Belediyesi'ne ait itfaiye aracı ve Orman İşletme şefliğine ait su tankeri yangının olduğu alana gelerek söndürme çalışmalarına katıldı. Yangında dumanlar etrafı sararken, şiddetli rüzgar da itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Deponun yanında bulunan 3 kamyon, 2 çekici ve 4 otomobil de alevler arasında kalarak yandı.
Deposu ile araçlarının yanışını gözyaşları içinde izleyen depo sahibi Mehmet Özbudak'ı eşi teselli etmeye çalıştı.
Depo yangınını haber alan Mehmet Özbudak'ın yakınları ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, olay yerine gelerek Mehmet Özbudak'ı teselli etmeye çalıştılar. Yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından itfaiye ekipleri yangının kontrol altına almayı başardılar. Olay yerine sevk edilen kepçe de söndürme çalışmalarına destek oldu. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...