Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazaların bilançosu açıklandı: 6 ölü, 21 yaralı

Düzenleyen:
Kazaların bilançosu açıklandı: 6 ölü, 21 yaralı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak, Kastamonu, İnegöl, Muğla ve Antalya'da meydana gelen kazalarda toplam 6 ölü ve 21 yaralı var

Zonguldak'ta trafik kazası: 5 yaralı 

Alınan bilgiye göre Erdem Gençtürk yönetimindeki 67 AT 724 plakalı kömür yüklü kamyon, Zonguldak-Ereğli karayolu Kandilli Tepesi mevkisinde yol kenarına devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile yanında bulunan Soner İslam, Tayfun Ören, Ozan Yavuz, Metin Yalçın, Ereğli Belediyesi İtfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerince bulundukları araçtan çıkarıldı.
Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Devrilen kamyondaki kömür paketleri iş makinesi yardımıyla kaldırılırken, ulaşım yaklaşık 30 dakika tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kazaların bilançosu açıklandı: 6 ölü, 21 yaralı

Aynı noktada iki otomobil devrildi: 3 ölü, 8 yaralı

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde iki otomobilin aynı noktada yarım saat aralıkla devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ay (30) yönetimindeki 37 LD 616 plakalı otomobil Seydiler ilçesi Cevizli köyü mevkisinde bulunan kavşakta kontrolden çıkarak dereye devrildi. Kazada sürücünün eşi Fatma (28), kızı Gizem (7) ve babası Salih Ay (64) öldü. Sürücü Mustafa Ay ile diğer kızı Elif Nur (15) ve oğlu Salih Can Ay (11) yaralandı.
Kazadan yaklaşık yarım saat sonra Mehmet Ali Çınar (61) yönetimindeki 37 DY 540 plakalı otomobil de aynı noktada devrildi.
Kazada sürücü Mehmet Ali Çınar ile araçta bulunan Satı Daşçıoğlu (42), Naim Kayıkçı (46), Vehbi Küçükçüoğlu (44) ve Ahmet Vedat Güler (45) yaralandı.
Her iki kazada yaralananlar Devrekani ve Seydiler'deki hastanelere kaldırıldı.

 

İNEGÖL’DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 8 YARALI

Kaza, dün Kınık Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bozüyük yönünden gelen Cüneyt Erdoğan yönetimindeki 01 EY 999 plakalı otomobil, Kınık Mevkisi'nde arıza yaparak yolun kenarında durdu. Arkadan gelen Ender Yıldırım yönetimindeki 07 EOS 82 plakalı ve Ali Erdoğan yönetimindeki 16 E 0162 plakalı iki otomobil de arızalı araç sürücüsüne yardım için durdu. 
Bu sırada, Eskişehir’den Bursa’ya giden Abdulrezak Kavak yönetimindeki 26 TR 082 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kontrolden çıkarak yolun sağında park halinde olan 07 EOS 82 plakalı otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle araçlar birbirine girerken arızalı olan 01 EY 999 plakalı otomobil devrildi. 
Kaza sonucu otomobil sürücüleri Cüneyt Erdoğan, Ender Yıldırım ve Ali Erdoğan ile araçlarda bulunan 16 yaşındaki Samet Kavak, 15 yaşındaki Eylül Yıldırım, 76 yaşındaki Naile Yıldırım, 13 yaşındaki Ender Yıldırım, 35 yaşındaki Nurgül Yıldırım yaralandı. 
Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

 

MENFEZE ÇARPAN OTOMOBİLDE 2 ÖLÜ

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında, Ören- Milas Karayolu Beçin Orman Deposu Mevkii'nde meydana geldi. Ören'den Milas'a doğru giden 20 yaşındaki Arif Özdemir, yönetimindeki 48 YV 315 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Yol kenarındaki menfeze çarparak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Özdemir ile araçta bulunan 20 yaşındaki Burhan Çoban, 18 yaşındaki Şahin Çoban ve 15 yaşındaki Kadir Özdemir içinde sıkıştı. Hurdaya dönen otomobildeki gençleri görenler, kazayı sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine yola gelen itfaiye ekipleri, araçtaki gençleri sıkıştıkları araçtan çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Burhan Çoban ve amcasının oğlu Şahin Çoban'ın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yaralı gençler Arif Özdemir ve Kadir Özdemir ise ambulanslarla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burhan Çoban ve Arif Özdemir'in önümüzdeki ay askere gitmeye hazırlandıkları belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazaların bilançosu açıklandı: 6 ölü, 21 yaralı

Kemer'de trafik kazası: 1 ölü

Alınan bilgiye göre, Kemer-Kumluca karayolu Karabucak mevkisinde, Mahfuz Erdemci (29) idaresindeki 33 CUA 37 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı.
Araç içerisinde sıkışan Erdemci, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Erdemci'nin cesedi, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...